popup
kulcsszavak:

VX-2
A VX-2 - ELEKTROMOS KISVÁROSI ROBOGÓ

Ez a kisebb, vékonyabb, fürgébb Vectrix tökéletes gépezet a lassabb, kisvárosi-külvárosi vezetéshez. Lenyűgöző, 65-85 kilométeres hatótávolságával megállás nélkül lehet utazni, nem kell megállni többet a helyi benzinkutakon és töltőállomásokon. Az 50 km/h-s utazósebességével - mely gyorsabb, mint a Vectrixhez hasonló elektromos motoroké (NEVs) - könnyedén fel lehet zárkózni a kisvárosi forgalom által diktált sebességhez.


KORSZERŰ GÁZKAR

A multi funkcionális gázkar (potméter) segítségével tudunk gyorsítani a hagyományos hátrafelé tekerésével, illetve lassítani is enged, ha előrefelé forgatjuk. Amennyiben a forgalom ritmusában haladunk, a "gázkar" előrecsavarásával olyan hatékonyan lassíthatjuk a robogót, hogy a (Brembo) üzemi fékekhez hozzá sem kell nyúlnunk és megállásig lassíthatunk, miközben töltjük is az akkumulátorokat.BÁRHOVÁ CSATLAKOZTATHATÓ

Az akkuk bármely 110/220V konnektorhoz csatlakoztatva tölthetők fel, mellyel normál tempóban 65-85 km-t lehet megtenni. A jelenlegi villamosenergia-árak mellett ez 2 forintos kilométerköltséget jelent. Amennyiben napközben megfáradna a töltésszint, bárhol 2 óra alatt 80%-osra tölthetők az akkuk, gondoskodva további megtehető kilométerekről.


VX-2
  • Csúcssebesség - 48 km/h

  • Gyorsulás 0-48 km/h  7 mp alatt

  • 6 elérhető színben

›Letöltés teljes műszaki leírás PDF
›Letöltés kiegészítők PDF
›Letöltés kézikönyv PDF


hirdetés kikapcsolása